Wintertentoonstelling 2007

De wintertentoonstelling is weer voorbij. Het was een gezellig en leerzaam weekend. Op donderdag werd de boel opgezet met gelukkig veel helpende handen. Op vrijdag werden de dieren gekeurd, na veel gedoe met afzeggende keurmeesters waren we er toch in geslaagd een mooi rijtje keurmeesters te contracteren.

De keuring verliep vlot, maar omdat er een record aantal cavia’s was ingeschreven had deze keurmeester zijn handen vol met diverse haarstructuren van de cavia’s. De predicaten waren mooi en vrijdagavond kwamen vele fokkers kijken wat hun dieren gescoord hadden. Ook het Rad van Avontuur draaide lekker en vele wonnen leuke prijzen. Op zaterdag kwam er veel publiek de dieren bewonderen en was het gezellig druk. Dit jaar werden voor het eerste de rassenprijzen ingevoerd en vele vonden het een mooi gezicht, al die certificaten op een rij tentoongesteld. De prijsuitreiking was dit jaar voor het eerst om 16.30 uur waarna het uitkooien kom beginnen. Het was een drukte van jewelste en al snel zaten de beesten weer bij de eigenaren in de verzendbakken. Het opruimen ging lekker vlot dankzij vele helpende handen en dan smaakt de erwtensoep ook extra lekker! Dan rest mij nog IEDEREEN heel hartelijk te bedanken voor ALLE hulp.

Jeugdkampioen Konijnen: Hugo van de BergVice-jeugdkampioen Konijnen: Emma CalleweartKampioen konijnen: Wim van DongenKampioen Grote Hoenders en Algemeen kampioen Hoenders: Thijs KabelKampioen Cavias: Combinatie SchuringKampioen Dwerghoenders: Mario Griekspoor