Kom in de Kas 2007

Met enkele leden van de GKC, te weten Toon, Jan, Hanny, Mario en Thijs, hebben we middels een stand met kooien op zaterdag 31 maart jl. acte de presens gegeven bij de Zorg boerderij Filidelfia. Het was een mooie voorjaarsdag en wij hebben kunnen rekenen op zo’n 1500 bezoekers.

Er is veel informatie uitgewisseld, het informatie pakket met folders van Kleindier Liefhebbers Nederland ging er geheel doorheen. Veel vragen werden gesteld en even zoveel beantwoord. Er waren kooien opgesteld en er waren kippen konijnen en cavia’s te zien, ook de kinderboerderij Binnenmaas bracht enkele dieren. Veel contact was er tussen de kinderen en de majestueuze Brahma haan die alle interesse heel gewoon vond, deze bink word dan ook veel gebruikt door de kinderboerderij zelf bij contact tussen mens en dier. Een mooi verlicht en verwarmd hokje met kuikens, dat veelvuldig werd bekeken, fungeerde als vangnet met een pijl op ons reclamebord van de GKC, die de mensen verwees naar ons hoekje. We werden door de mensen van de Zorgboerderij goed verzorgd, met koffie en broodjes. Hiervoor nogmaals dank vanaf deze plaats. Het was een zeer geslaagde dag, die onze verwachting geheel overtrof.

Kom in de KasGKC is duidelijk aanwezigKleine kuikentjes, altijd leukBhrama haan SebastiaanMario en SebastiaanSebastiaanLeuke konijntjesLeuke konijntjesEen echte reus die Jersey Giant