Dierbespreking 28 maart 2014

Na het succes van vorig jaar stelde Toon Knoot onze voorzitter al met de jongdierendag voor om komende voorjaarsledenvergadering weer te plannen met dierbespreking. De meeste leden waren hiervoor zodat er keurmeesters gevraagd konden worden. Dhr Cats vond dit een leuk idee en ook dhr Griekspoor had er wel een goed gevoel over. Zodoende werd 28 maart 2014 gepland met als onderwerp het grootbrengen van kleine konijnen/hoenders. Na het versturen van de uitnodigingen bleef het lang stil met aanmeldingen maar zoals ik intussen gewend ben kwamen de meeste aanmeldingen na de gemailde herinnering

De kantine van Preesman zat weer flink vol wat inhield dat er zelfs enkele leden in de deuropening moesten blijven staan tijdens de vergadering. Deze verliep lekker vlot zodat om 20.15 uur de keurmeesters met hun praatje konden beginnen.

De schapen met kleine lammetjes in de hal gaven een waar lentegevoel. Onder genot van hapje en drankje was het gezellig praten over de opgroei van jonge dieren en wat er al meer te sprake kwam. Rond elf uur ging iedereen weer naar huis.

Volgens mij was het weer een gezellig begin van het fokjaar, waarin ik hoop dat iedereen weer mooie dieren kan brengen op de komende tentoonstellingen. Al of niet met de hulp van de nuttige tips die deze dierbespreking aangereikt zijn.

  

   
cupcakes.jpg